binamark.se© 2011

 

Falsterbo

 

 

I våras fick erbjudande om att åka med ner till Falsterbo...och det ville vi ju naturligtvis haka på. Meningen var att vi skulle tillbringa en kväll i Malmö, medans pojkarna showade på Falsterbo strandbad, och på vägen hem skulle vi stanna till på Solvikens pensionat.

 

Hur det nu kom sig att vi fick en egen inbjudan til kalaset, vet vi inte riktigt, men så blev det och vi tackade naturligtvis inte nej till det! På fredag den 10 juni rusade vi från jobbet och till Vegagatan, alla skulle packas in i bilen, Lisa, Doris, Billan ,Nina, Larso och Ari. Det blev trångt, och ändå hade Larso hyrt en stor bil, men finns det hjärterum så finns det sjärterum...och iväg for vi.

Första stoppet blev till middag och då hade vi hunnit till Gyllene Uttern vid Gränna, där tågade vi in och avnjöt Isterband vid fint dukade bord med vita linnedukar och kandelabrar. Sen gick färden vidare söderut med några små stopp för kisspaus, shopping av veckotidningar, godis, och andra nödvändigheter såsom vin, och RedBull till Larso.

Vi kom fram ganska sent, ca 23 och då fick vi rusa iväg för första soudchecken. Kalaset skulle gå av stapeln på Falsterbo Strandbad, vilket ställe!! Helt fantastiskt!

 

 

Soundchecken gick bra och vi tog oss tillbaka till stugan vi fått låna av värdparet, Allan och Kenneth. Där väntade räkmackor och vin på oss, vilken service!
Sen sov vi gott och länge dagen efter, vi blev bjudna på frukost av Allan och Kenneth innan vi åkte till lokalen igen för att lämna av all scen kläderna.

Sen åkte vi ut till Scanör och åt lunch på ett urmysigt rökeri och promenerade lite på stranden.

 


 

 

 

och så var det dax att återvända till stugan för vila och sen fix och trix inför kvällens evenemang

Den stora sminklådan åkte fram och först ut blev Billan,

 

 

tätt följd av mig och sen pojkarna huller om buller,

 

 

 

på med klänningar och peruker och iväg på jobb,

 

 

ja Liisa och Doris alltså, vi anlände lite senare med dom andra gästerna

 

 

Fördrinken serverades i Allan och Kenneths fantastiska hus, alla gick vi runt och inspekterade och fotade!! Wow, vilken kåk!

 

 

 

Sen bar det av till strandbadet och den väntande middagen, vi blev placerade med Gert Tornberg, hans Joakim och sytersonen Benny och baronessan Marie Beronius Asmundo, jättetrevligt!!

 

 

 

Middagen serverades, showen gick igång och efteråt var det fri bar!! Vi hade fantastiskt trevligt!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen efter packades klänningar peruker, smink och allt ihop och vi påbörjade färden mot Solvikens pensionat,

 

 

 

vi hade förbeställt middagen till kl 18. Vi körde på så gott vi kunde, vi blev bara aningens sena till middagen, det visade sig att vi var dom enda gästerna på pensionatet. Vilket ställe, helt underbart och fridfull. Vi njöt alla i stora drag! Jag och Billan fick det finaset rummet.

 

 

 

 

 

Dagen efter var det stor frukostbuffe, så lämnade vi Billan, som skulle åka till Kallinge och hälsa på pappa, medans vi andra fortsatte våran färd mot Stockholm...

Vilken fantastisk helg!!

 

Tack snälla för att vi fick följa med!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här får ni länken till filmen som gjordes:

 

http://www.youtube.com/watch?v=ILSK3Du0pv4

 

 

http://www.livido.se/group.html